Cum era de asteptat, cea mai utila lucrare pentru contabili se vinde ca painea calda!

Cartea Verde a Contabilitatii este cea mai buna sursa de solutii pentru problemele fiscal-contabile generate de schimbarile legislative intrate in vigoare la 1 ianuarie!

Grabiti-va sa intrati in posesia exemplarului dumneavoastra!

Stimate coleg contabil,

Sunt rare lucrarile care sa castige instantaneu aprecierile fara rezerve ale specialistilor si ale publicului! Iar Cartea Verde a Contabilitatii este, fara niciun dubiu, o astfel de lucrare, mai ales in contextul schimbarilor legislative recente aduse de O.U.G. nr. 114/2018!

Concret, Cartea Verde a Contabilitatii va ofera explicatii, interpretari si solutii pentru cele mai sensibile aspecte legate de:

• scutiri de impozite pentru veniturile din salarii
• impozitul pe venitul agricol
• declaratia unica
• TVA
• contributii sociale
• contributia asiguratorie pentru munca
• impozite si taxe locale
• instituirea taxei pe activele financiare
etc.

Va rugam sa cititi in continuare prezentarea acestui produs exceptional care se potriveste manusa nevoii dvs. actuale de a face fata cu succes schimbarilor complexe din legislatia fiscal-contabila. Si, de asemenea, ne reinnoim invitatia de a va procura cat mai rapid exemplarul dvs. Stocul la Cartea Verde a Contabilitatii se epuizeaza rapid!Noutatile editiei Cartea Verde a Contabilitatii!

1. Principalele modificari legislative vizeaza prevederile Codului fiscal:
    a) inregistrarea contributiilor sociale 
    b) impozitarea microintreprinderilor
    c) aplicarea sistemului split TVA

2. Cuprinsul lucrarii permite urmarirea infomatiei pe tipuri de activitati: * COMERT * SERVICII * PRODUCTIE

NOU: activitatea de productie cu tratarea celor mai problematice aspecte:
    a) prezentarea unor modele de calculatie a costurilor
    b) prezentarea inregistrarii in contabilitatea de gestiune a cheltuielilor din contabilitatea financiara
    c) comparatie intre contabilitatea financiara si cea de gestiune

3. Noutati de continut:
 
    A. CAPITOL DEDICAT aspectelor fiscal-contabile insuficient reglementate sau care lasa loc de interpretari, cum ar fi:

radio_button_checked  inregistrarea in contabilitatea agentiilor de turism a vanzarii si revanzarii serviciilor de turism; bilete de transport catre beneficiari persoane fizice si juridice; implicatii ce decurg din aplicarea regimului special de TVA
radio_button_checked  inregistrarea in contabilitatea societatilor care desfasoara activitati de taximetrie in sistemul UBER etc.
radio_button_checked  tratamentul fiscal al cheltuielilor aferente locuintei de serviciu
radio_button_checked  cheltuielile de protocol; ce reprezinta si care este tratamentul fiscal al acestora
radio_button_checked  cheltuielile de natura sociala - definitie si tratament fiscal
radio_button_checked  abandonarea executarii unor lucrari de investitii; tratament fiscal TVA dedusa la achizitii
ectronice fiscaledio_button_ke

Capitolul prezinta:
- prevederile legale contabile si fiscale aplicabile in speta mentionata
- situatii posibile intalnite in practica de aplicare a prevederilor respective
- exemple.

4. CAPITOL NOU introdus - Case de marcat electronice fiscale

B. GLOSAR DE TERMENI - cuprinde explicarea unor termeni care nu sunt definiti in legislatia contabila si care pot crea confuzie de interpretare cum sunt: * subunitate fara personalitate juridica * sediu permanent * costul indatorarii * data inceperii contractului de leasing etc.
 


Va rog sa parcurgeti CUPRINSUL detaliat al lucrarii Cartea Verde a Contabilitatii , prezentat mai jos.


Atentie: Acest browser nu suporta fisiere PDF. Click aici pentru a downloada fisierul: Download cuprinsul lucrarii.
Ce beneficii clare aveti daca achizitionati
Cartea Verde a Contabilitatii?

thumb_up  In primul rand, Cartea Verde a Contabilitatii limpezeste complet noutatile aduse de O.U.G. nr. 114/2018! Este un avantaj imens de care trebuie sa profitati, mai ales ca – recunosteti – va simiti adesea derutat de schimbarile majore din legislatie si de lipsa aproape totala a surselor de informatii.

Uitati de neclaritati, ambiguitati, greseli si amenzi! Cartea Verde a Contabilitatii va arata intotdeauna, cu promptitudine, cum trebuie abordata si rezolvata fiecare sarcina din activitatea dvs. profesionala.

thumb_up  In al doilea rand, economisiti timp deoarece aveti toate corespondentele conturilor, cu explicatii si recomandari din partea specialistilor de top, si, in general, dispuneti de informatie specializata in domeniul fiscal-contabil (foarte greu accesibila altfel). Revedeti, va rog, sumarul lucrarii prezentat mai sus.

thumb_up  In al treilea rand, va asigurati ca veti proceda intotdeauna corect si legal, ca veti fi complet imun la pericolul unor amenzi si, mai ales, ca veti preintampina eficient orice situatie sensibila ce se poate crea.

Nu uitati! Cartea Verde a Contabilitatii este actualizata conform Codului fiscal, cu toate modificarile si completarile ulterioare!Fiecare editie a Cartii Verzi a Contabilitatii
se vinde ca painea calda! Fara nicio exagerare!

Va amintiti de prima Carte Verde a Contabilitatii, editata in urma cu peste 20 de ani de Ministerul Finantelor?

A fost o aparitie editoriala care a facut furori la vremea aceea si asta deoarece a reusit un lucru esential: intr-o perioada in care informatiile de specialitate erau putine si incomplete, ea a explicat in mod concret cum trebuie aplicata Legea 82/1991, cu comentarii si monografii practice, potrivindu-se astfel nevoilor de atunci ale contabililor.

Nu e de mirare, in aceste conditii, ca lucrarea respectiva s-a epuizat rapid, determinandu-i pe cei ramasi fara ea sa o caute la chioscuri si librarii, amplificand astfel cererea si, implicit, renumele cartii.

Ei bine, Cartea Verde a Contabilitatii este acum din nou prezenta, in varianta actualizata la zi, oferindu-va solutii impecabile pentru momentele de criza – cum este si acesta – cu modificari legislative majore.

Avantajul esential pe care vi-l ofera Cartea Verde a Contabilitatii:
Consultati Cartea Verde a Contabilitatii si, garantat, nu veti avea nicio greseala in inregistrarile contabile, totul va fi conform prevederilor legale la zi!

 
 


O carte perfecta in contextul actual, mi-a oferit informatii pe probleme punctuale care ma interesau. Am studiat cu mare atentie capitolul despre contributiile sociale, deoarece aveam nelamuriri in cazul contractelor part-time, am gasit exact ce doream.
 

Doru Apreotesei, antreprenor, Bucuresti

Lucrarea ofera informatii complete despre impozitarea microintreprinderilor, tratamentul fiscal al dividendelor, inventariere, repartizarea profitului – practic cam despre tot ce e important pentru un contabil. Ii acord nota maxima! O recomand colegilor mei contabili!
 

Marcian Todoroiu, contabil, OtopeniPentru usurinta consultarii, Cartea Verde
a Contabilitatii este disponibila in urmatoarele variante:

a) varianta tiparita, 171 lei + 5% TVA = 179.55 lei

b) varianta pe STICK, 136 lei + 5% TVA = 142.8 lei

c) PACHET cu 20% REDUCERE SI TRANSPORT GRATUIT, varianta tiparita plus varianta pe STICK, 245 lei + 5% TVA = 257.25 lei.

Optati pentru varianta dorita, prin intermediul butonului de comanda sau al formularului de mai jos. Expediere prin curier la adresa indicata de dvs., plata la livrare. 

In plus, beneficiati de o garantie de 30 de zile. In acest interval puteti returna lucrarea Cartea Verde a Contabilitatii, in ambalajul original, indiferent de motiv. Veti primi inapoi pe loc suma achitata. 


Cu deosebita consideratie,

Larisa BohilteaCoordonator oferta
Divizia Contabilitate
Grupul romano-german de informatii specializate Rentrop & Straton


PS. Cartea Verde a Contabilitatii explica impecabil cum trebuie aplicata legislatie fiscal-contabila! Grabiti-va sa intrati in posesia exemplarului dvs.! Cartea Verde a Contabilitatii va ofera pur si simplu garantia unor inregistrari contabile perfecte!

M.B.

PACHET BESTSELLER CONTABILITATE!

Doua lucrari de specialitate care explica impecabil toate modificarile recente ale legislatiei fiscal-contabile!

1. Cartea Verde a Contabilitatii
2. Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile


Le puteti achizitiona doar ACUM la pachet, cu o reducere de pret de 30%!
Economisiti 113.40 lei (TVA inclusa)!


Aceste doua lucrari sunt considerate de specialisti cele mai bune surse de informatii in contextul legislativ actual. Si asta deoarece ele ofera solutii complete si actualizate pentru absolut toate situatiile neclare create de modificarile legislative majore intrate in vigoare in ultima perioada.

Iar avantajul dvs. este ca le puteti achizitiona ACUM la pachet, in cadrul unei oferte speciale care va permite sa economisiti 113.40 lei!

Achizitionati Pachetul format din Cartea Verde a Contabilitatii si Marea Cartea a Monografiilor Contabile la pretul total de 250 lei + 5% TVA, redus cu 30% fata de pretul cumulat al celor doua lucrari de 358 lei + 5% TVA!

Economisiti astfel 113.40 lei!

Inregistrati comanda dvs. in FORMULARUL DE MAI JOS!

 


Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna noiembrie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:


Persoanele care au comandat produsul Cartea Verde a Contabilitatii (varianta tiparita) - 25% REDUCERE de la 179.55 lei au fost interesate si de:

Cartea Verde a Contabilitatii

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale si de marketing.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.